Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tomcat beszámolója: Gyurcsányt
  2008-05-12 10:24:07, hétfő
 
  Tomcat beszámolója: Gyurcsányt nézni voltam, vonatkürttel
2008.05.10. 12:45

Tavaly ilyenkor fokozottan terrorveszélyes voltam. Idén már nem. Furcsa. Tavaly minden indok nélkül lehallgattak, megfigyeltek, majd le is csuktak, idén viszont arra se vették a fáradságot, hogy házkutatást tartsanak nálam. Biztos kigyógyultam a terrorizmusból. Olyannyira, hogy még oda is mehettem az MSZP nyugdíjas-tagozatának vicces "megemlékezésére", ahol Gyurcsány arról oktatta őket, hogy nyakunkon a fasisztaveszély (vö. Grósz Károly 1988, "jön a fehérterror").


Az alkalomra felszereltük Ghostmissinggel a vonatkürtöt a bringámra. Egész pofás lett: hátul a háromliteres sűrített levegős tartály, elöl, a kormányon az alkarnyi kürtök, rajtuk pedig egy helyre kis fekete doboz, két biztosító kapcsolóval, és két piros gombbal, az egyik feltölti a tartályt, a másik kiereszti, honk. Az egésznek egy kis 12 voltos zselés akkumulátor ad életet, ami szintén a dobozban rejlik. Fantasztikus hatása van. Az álmodozva andalgó nőszemélyek végre úgy pattannak el a bicikliútról, mint a nikkelbolha, az autósok észrevesznek és nem tolnak le, a nyugdíjasok pedig meghalnak, csak ki kell kerülni a hullájukat. Aki eddig csak elrévedve bámulta, hogy közeledek, és esze ágában sem volt odébb lépni, szintén felébred. Látni kellett volna például azt a faszit, aki újságolvasásba temetkezve sétált előttem.

Így felszerelkezve indultam el megnézni a szovjet-német fegyverszünet napját ünneplő birkacsordát. Először a Képviselői Irodaház mellett állítottak meg a pékek, megnézték, megvan-e még a személyim, egy kicsit röhögtek a dudán, aztán továbbengedtek. Megkerültem a Parlamentet, egy japán turistacsoportot elfújtam a bicikliútról, és már ott is voltam a metró kijáratánál, ahol a gettó bejárata volt. Ennyi kerítést nem is hittem volna, hogy létezik! Meg ennyi rendőrt sem. Természetesen máris érdeklődésük középpontjába kerültem, hiszen nem elég, hogy én voltam az, személyesen, de az ávós biciklim is gyanút keltett. Körülállt vagy húsz rendőr, és jó alaposan kipakoltatták a zsebeimet. Abban nem is volt semmi gyanús, de a biciklivel nem tudtak zöldágra vergődni.

- Ez micsoda? - szólt a kérdés, miközben belenézett a kürtökbe.
- HOOOONK! - szólt a válasz.

A rendőr elment kirázni a füléből a csengést, a kollégái pedig gondolkodóba estek, hogy vajon szabad-e biciklivel ekkorát dudálni. Némi rádiózás után arra jutottak, hogy lehet.

- Az mi ott, hátul?
- Az a légtartály.
- Mi van benne, milyen gáz?
- Levegő.
- Gáz?
- Igen, a levegő, az gáz.
- De gáz?
- Igen, levegő.
- ...
- Mutassa meg, milyen gáz van benne! - vágta el a gordiuszi csomót egy másik.
- Hogy mutassam meg?
- Hát azt, hogy mi van benne!
- Mondom, levegő! Sűrített levegő.

Mielőtt kinyittatták volna velem a 8 bar nyomású tartályt, megmutattam nekik, hogy ahogy nyomom a gombot, a nyomásjelző mutatója lassan kúszik felfelé. Ekkor végre megnyugodtak, hogy ez tényleg levegővel működik. A biztonság kedvéért azért megkérdezték rádión, hogy a légsűrítő tartályra van-e valamiféle szabályozás, vagy három literes méretet még szabad-e biciklin szállítani. Történetesen szabad volt.

- Rendben van - mondták ismét hosszas rádiózás után - de ne használja.
- Miért ne használjam?
- Mert úgy gondoljuk, hogy ez már túlmegy azon, amit egy duda jelent.
- Félelmet, riadalmat kelthet - tette hozzá a másik.
- De mit csináljak, ha pont elém lép egy MSZP-s nyugdíjas a bicikliúton?
- Ne dudáljon.
- Jó. Viszlát.
- Viszlát.

...

- Jaj, jöjjön vissza egy percre!
- Miért?
- Most szóltak rádión, hogy írjuk fel a bicikli alvázszámát.
- Micsodáját?
- Az alvázszámát.
- Miért, van neki?
- Kell, hogy legyen!
- Én még nem láttam.
- Állítsa fejre!
- Hogyan? Rajta van a duda.
- Hát, akkor... akkor emelje fel.
- Dehogy emelem, még ilyen hülyeséget. Tessék, megdöntöm, nézze meg.

A rendőrök leguggoltak, alaposan szemügyre vették a bringát alulról, még végig is tapogatták, de csak a kezük lett olajos, alvázszámot nem találtak.

- Hát, ezen tényleg nincs alvázszám.
- Mondtam én.
- De akkor mit írjunk fel?
- Hát azt, hogy nincs alvázszám.
- De nekünk azt mondták, írjuk fel.
- Jó, de ha nincs?
- Hát... hát... jó, hát ha nincs, akkor nincs... viszontlátásra.

Lejjebb gurultam, a József Attila-szoborig, ami körül kutyás rendőrök nyüzsögtek, és beszédbe elegyedtem pár magunkfajtával, akik szintén szafárira jöttek. A metróállomás irányából csak úgy dőlt a sok vörös nyugger. Mind megállt egy pillanatra szörnyülködni, hogy itten fasiszták vannak, és nem tartóztatják le őket. A dudát is megcsodálták. Volt, aki családostul sarkon fordult. Hát, igen, a pszichológia is fegyver.

Már egy ideje ácsorogtam ott, amikor odagördült hozzám egy ütött-kopott bicikli, rajta pedig a Reakció blog szerkesztője, aki, mint emlékezhettek, tüntetett ellenem a boltom előtt. Azt tudakolta, tényleg feljelentettem-e rágalmazásért, és egészen elképedt, amikor megmondtam, hogy igen.

- De hát miért? Úgy gondolod, ez az elintézési módja?
- Miért, mi lenne? Megrágalmaztál, hazudtál rólam, országos médiában lejárattál. Viccesnek gondoltad?
- Énszerintem ez vicces, igen, és kár, hogy nem érted. Ez ilyen... figyelemfelkeltés... hogy kettős mérce, meg... érted.
- Persze, hogy értem. De nekem viccesebb lesz, ha fizetned kell pár százezret. Én azon fogok röhögni.
- De most tényleg feljelentettél?
- Tényleg.

Reakciósunk egészen elszontyolodott, és elkarikázott Gyurcsányt nézni. Én is elhagytam a helyszínt, mert kezdtek gyűlni a Kossuth téri injekciósok, és velük nem szeretek mutatkozni. Elegáns ordibálás lett belőle, amikor két-három begőzölt összeakaszkodott a metró felől érkező vörös ellenpárjaikkal. Közben a rendőrök elvittek egy középkorú nőt, mert nem volt nála személyi. Mivel nagyjából harminc méterre álltam onnan, az Index gyorsan közölte, hogy "Tomcat társaságából" emelték ki. Ezúton jelzem, hogy nem. Nekem nem volt társaságom.

A színvonal csökkenését látva bringára pattantam, s áttekertem Budára, megnézni, mit művelnek a Kossuth tériek a Batthyány téren. Gonda Laci ott állította fel a híres hangoskodós autóját, és egy transzparenst is kifeszítettek két villanyoszlop közé, a Duna felé, hogy a túloldaliak jól láthassák: "Hitler + Sztálin = Katyn". Az ötlet telitalálatnak bizonyult, ugyanis a Duna víztükre olyan jól terítette Gonda tanár úr történelemóráját, hogy a túloldalon akárhová tekerték a hangerőt, akkor is Gonda hallatszott jobban. Pedig Gyurcsány ekkor már javában magyargárdázott, és aki elment megnézni őt, az megtudhatta, hogy május 9-e annak az évfordulója, hogy mindenki bojkottálja a Jobbikot, és határolódjon el a Magyar Gárdától. Gyurcsány állítólag egy kicsit elbizonytalanodott, amikor az első sorban álló fiatalemberek erre mind felvették az árpádsávos kendőt, és úgy hallgatták tovább. Az In-Kal Security máskor oly fickós verőlegényei sem avatkoztak közbe. Csak Numbert vezették ki, amiért megmondta Gyurcsánynak, hogy micsoda.

Nekem közben a túlparton megmondták a rendőrök, hogy ott se dudálhatok, mert az is garázdaság, mindenhol garázdaság, nekem nincs jogom ehhez. Én nem is dudáltam, de képzeljétek el, valamelyik hülye direkt megnyomta a duda gombját, amikor pont a Duna felé fordultam, és egy percre nem figyeltem oda. Remélem, nem keltett odaát senkiben megbotránkozást vagy riadalmat, mert akkor jaj.

A Batthyány téri tüntetés a Himnusszal ért véget. Ekkor tűnt fel, hogy Gonda kocsija mellett négy tökrészeg csöves ácsorog, és a Himnusz alatt táncikálnak, röhögcsélnek és isznak. A sajtó természetesen lelkesen fotózta és videózta őket. Akkor vettem észre, hogy az egyikük a Gój Motorosok polóját hordja! Azt a változatot, amelyiket én gyártottam, és soha nem került kereskedelmi forgalomba. Oda is mentem a faszihoz, és megkérdeztem, honnan vette.

- Ezt? Hát egy boltban... igen, boltban.
- És hol van az a bolt?
- Hát aaa... a Délinél!
- A Délinél? Tényleg? És ott hol?
- Hát egy... egy boltban...
- Na, akkor szépen takarodj innen, és provokálj a túlparton.

Később beszéltem Mészáros Imrével, a gójok elnökével, és megerősítette, hogy a Gój Motorosok polóit, mármint ezt a változatot tényleg csak a Gój Motorosok viselik, és az a négy-öt barátjuk, akiknek adtak. Csöves pedig nincs közöttük. Egészen szánalmas, hogy valakik már így próbálják lejáratni az egyesületet. Utóbb eszembe jutott az is, hogy honnan volt olyan ismerős ez a csöves: 2007 március 15-én találkoztam vele, a Kossuth téren, amikor szintén véletlenül pont akkor jelent meg egy vadonatúj, élrevasalt magyar zászlóval, amikor jó sok kamera volt a Kossuth téren, és torka szakadtából trágárkodva kezdte szidni Gyurcsányt, lengetés címén néhányszor egy pocsolyába is belevágva a zászlót.

Gondáék a történelemóra befejeztével összeszedelődzködtek, hogy átmenjenek a Szabadság térre, ahol Andrzej Wajda zseniális, Katyn című filmjét készültek levetíteni. Én átbrigáztam ismét a Parlamenthez, hátha látok még birkákat. Láttam. Jöttek ki a gettóból, és harkályarcú fővezérük gyújtóbeszédének hatása alatt úgy átérezték a fasizmus elleni harc jelentőségét, hogy legalább négyen be is szóltak nekem. Fiatalokat nagyítóval is alig lehetett találni közöttük, az átlagéletkor hatvan-hetven körül volt. Ezt összevetve azzal a ténnyel, hogy nemzeti rendezvényeken viszont 15-30 az átlagéletkor, nem sok jövőt jósolok a marxista történelemértelmezés irányvonalának.

Még lefotózott pár újságíró - biztos érdekes vagyok - és elbeszélgettem néhány emberrel, köztük olyanokkal is, akik bentről jöttek ki, és szókincsük messzebbre mutatott a "szemét fasiszta, kurva anyád" kifejezésnél, aztán hazabringáztam. Ezekkel kár foglalkozni: húsz év múlva írmagjuk sem marad a vörösöknek, s hiába hiszik magukat többségnek, ha másfél gárdányi tömegben képesek csak összegyűlni idoljuk hívó szavára.

Most próbaképpen feljelentem magam. Jelenlétem a Kossuth téren megbotránkozást és riadalmat okozott. Vajon elítélnek-e garázdaságért a puszta jelenlétem miatt?

(Bombagyár)

http://ebreszto.gportal.hu/gindex.php?pg=26775278&nid=4381475
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyújtóbeszédének, összeakaszkodott, történelemóráját, turistacsoportot, magyargárdázott, ghostmissinggel, megbotránkozást, elszontyolodott, fasisztaveszély, ellenpárjaikkal, megemlékezésére, terrorveszélyes, megrágalmaztál, viszontlátásra, hazabringáztam, feljelentettem, elbeszélgettem, újságolvasásba, telitalálatnak, irányvonalának, továbbengedtek, rendezvényeken, felszerelkezve, terrorizmusból, feljelentettél, magunkfajtával, történelemóra, természetesen, fegyverszünet, villanyoszlop, kifeszítettek, transzparenst, fiatalemberek, középpontjába, szörnyülködni, emlékezhettek, alkalomra felszereltük, háromliteres sűrített, alkarnyi kürtök, egyik feltölti, másik kiereszti, dobozban rejlik, álmodozva andalgó, autósok észrevesznek, nyugdíjasok pedig, szovjet-német fegyverszünet, kicsit röhögtek, japán turistacsoportot, metró kijáratánál, gettó bejárata, ávós biciklim, rendőr elment, Grósz Károly, Képviselői Irodaház, József Attila-szoborig, Gonda Laci, Pedig Gyurcsány, Magyar Gárdától, In-Kal Security, Csak Numbert, Mészáros Imrével, Andrzej Wajda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png fotel  Gonosz démon-álarc  Esti kép  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  A sors  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akik bántanak téged  Popper Péter szavai  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  A sors  Lóhere  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Makszim Gorkij gondolata  Akarat  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A sors  Facebookon kaptam  Elköszönt  George Byron - Ahogy itt jár -...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 19  Esti kép  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Az engedelmesség miért nem vál...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Paul David Tripp Április 21  Zilahy Lajos gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Garai Gábor - Takarítás  képre írva  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Lóhere  Julian Brass gondolata  Akik bántanak téged  Egy hatékony szolga  Tavaszi kép  Png férfi  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png nő  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nevem  Örülök, hogy látlak!  Png csokor  Png ház  Neked tudnod kell  Nevem  Adakozás  A jó emberek mindig szépek mar...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Rátalálsz  Próbálj meg ...  Paul David Tripp Április 19  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Fekete István - Akác  Nevem  Png lepke  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Nagyi telefonál  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
alkalomra felszereltük, háromliteres sűrített, alkarnyi kürtök, egyik feltölti, másik kiereszti, dobozban rejlik, álmodozva andalgó, autósok észrevesznek, nyugdíjasok pedig, szovjet-német fegyverszünet, kicsit röhögtek, japán turistacsoportot, metró kijáratánál, gettó bejárata, ávós biciklim, rendőr elment, kollégái pedig, gordiuszi csomót, nyomásjelző mutatója, biztonság kedvéért, légsűrítő tartályra, duda jelent, bicikli alvázszámát, rendőrök leguggoltak, bringát alulról, kezük lett, metróállomás irányából, pillanatra szörnyülködni, ideje ácsorogtam, ütött-kopott bicikli, boltom előtt, elintézési módja, metró felől, rendőrök elvittek, színvonal csökkenését, híres hangoskodós, ötlet telitalálatnak, túloldalon akárhová, első sorban, árpádsávos kendőt, túlparton megmondták, duda gombját, sajtó természetesen, gójok elnökével, változatot tényleg, történelemóra befejeztével, fasizmus elleni, átlagéletkor hatvan-hetven, puszta jelenlétem, gyújtóbeszédének, összeakaszkodott, történelemóráját, turistacsoportot, magyargárdázott, ghostmissinggel, megbotránkozást, elszontyolodott, fasisztaveszély, ellenpárjaikkal, megemlékezésére, terrorveszélyes, megrágalmaztál, viszontlátásra, hazabringáztam, feljelentettem, elbeszélgettem, újságolvasásba, telitalálatnak, irányvonalának, továbbengedtek, rendezvényeken, felszerelkezve, terrorizmusból, feljelentettél, magunkfajtával, történelemóra, természetesen, fegyverszünet, villanyoszlop, kifeszítettek, transzparenst, fiatalemberek, középpontjába, szörnyülködni, emlékezhettek, rágalmazásért, kipakoltatták, megerősítette, garázdaságért, kereskedelmi, birkacsordát, megfigyeltek, gyurcsánynak, parlamenthez, fantasztikus, felszereltük, kigyógyultam, háromliteres, megcsodálták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2234
  • e Hét: 16464
  • e Hónap: 27575
  • e Év: 181071
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.